dilluns, 1 d’abril del 2013

Pedra dreta de la vinya del Nasiet

Marcant l'accés a un petit camp i tocant un tros de mur de pedra seca hi ha la pedra dreta que podeu veure a la fotografia. És molt possible que sigui moderna, però hi ha dos detalls que poden servir d'argument en favor d'una certa antiguitat. En primer lloc, si és que és un muntant d'una porta d'accés al camp, només n'hi ha un. A l'altra banda no hi ha cap altra pedra dreta ni cap altre tros de mur, amb la qual cosa realment no delimita cap espai ben definit. En segon lloc, a 225 metres en línia recta, hi ha el paradolmen de la vinya del Nasiet, que ja ha estat publicat en el bloc antic d'Arcis (vegeu entrada de 7.11.2009 a cat.bloctum.com/arcis).
Sigui el que sigui, aquí en teniu una foto.

1 comentari:

  1. Hola Albert,
    Només donar-te les gràcies pel bon matí que hem passat visitant el poble vell, Sant Pere del Puig i els forns de guix. Doncs això, que ha estat un matí molt interessant i la delegació de Balsareny ho hem passat més que bé. De ben segur que un dia d'aquests hi tornaré a treure el cap als forns. Moltes gràcies per tot.
    Per altra banda, felicitar-te també pel bloc. Fa temps que en sóc seguidor i trec dades molt bones per al mapa que estic fent de monuments funeraris del Bages nord (res seriós, només és un divertiment)

    Salut i a reveure,
    Xavi Novell
    08660.blogspot.com

    ResponElimina